Η συλλογική κουζίνα Mano Aperta χρειάζεται τη στήριξή μας για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο της

0

📌Η αυτοοργανωμένη συλλογική κουζίνα Mano Aperta χρειάζεται τη στήριξή μας για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο της! Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

Μανοαπερτίτισσες και Μανοαπερτίτες,

Έχουμε ξεπεράσει τις 1.000 μερίδες ανά ΣΚ και πλέον δοκιμάζονται τα όρια μας.

Συγκεκριμένα προσφέρουμε:
75 μερίδες στη Μεσοποταμία-Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου
120 μερίδες στον Πειραιά
130 μερίδες στο Μεταξουργείο
140 μερίδες στην Καλλιθέα
150 μερίδες στο Το Μυρμήγκι – Στέκι Αλληλεγγύης Κυψέλης
230 μερίδες στις πιάτσες ψυχοδραστικών ουσιών
240 μερίδες στη Steps για το κέντρο της Αθήνας

Όπως όλοι νιώθουμε στο πετσί μας, οι τιμές στα τρόφιμα έχουν τρυπήσει την εξώσφαιρα και σύντομα θα ταξιδεύουν προς τον μακρυνότερο γαλαξία του μέχρι τώρα γνωστού σύμπαντος, πράγμα που, κάπως, ελάχιστα, όσο πατάει η γάτα, μας δυσκολεύει να ανταποκριθούμε σε όσα κάνουμε, αν δεν θέλουμε να στηθούμε στα McDrive και να μοιράζουμε στους δρόμους McDonald’s.

Παράλληλα, χρειαζόμαστε χέρια και αυτοκίνητα για τα 22 δρομολόγια που πραγματοποιούμε κάθε μήνα και τις επισκέψεις μας σε φούρνους, λαϊκές και αγορές από όπου προμηθευόμαστε τα υλικά μας ή τελοσπάντων αγοράστε μας ένα βαν ή μια νταλίκα τώρα που γυρνάει, να κάνουμε τη δουλειά μας σαν άνθρωποι.

Μιας κι οι υποκλίσεις της κυβέρνησης στον Ερντογάν δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, σχεδιάζουμε κάποια events το προσεχές διάστημα -πληροφορίες soon- για την ανακούφιση του ταμείου μας αλλά ούτε αυτά είναι αρκετά για να καλύψουν το γιγαντιαίο πλέον κόστος.

Μέχρι να δοκιμάσουμε και τον Στέφανο Κασσελάκη ή την Νέα Αριστερά ή το Βυζάν, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας, χρονιάρες μέρες είναι, το πνεύμα των Χριστουγέννων δηλαδή δεν σας αγγίζει εσάς, λίγο φιλότιμο δείξτε, μην είστε Σκρουτζ, άδικα δηλαδή γεννήθηκε ο Χριστούλης, δεν σας ζητάμε καν σμύρνα, χρυσό ή λιβάνι, δεν χρειάζεται να βάλετε καν το χέρι στην τσέπη, τα έχετε όλα σε ψηφία στην τράπεζα.

Παρ’ όλα αυτά, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μιλάμε για απίστευτη ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε, σας προσφέρουμε 3 διαφορετικούς τρόπους να μας ενισχύσετε:

1) Φυσική παρουσία και συμμετοχή στα μαγειρέματα και στα δρομολόγια
2) Οικονομική ενίσχυση με μετρητά, κατάθεση στην τράπεζα ή αποστολή στο paypal (πληροφορίες στο inbox)
3) Υλική υποστήριξη φέρνοντας οτιδήποτε από τα παρακάτω κάθε Σάββατο και Κυριακή 12.00-19.00 στη διεύθυνση Αριστείδου 121, Καλλιθέα (είσοδος στο πεζοδρόμιο, αριστερά της εισόδου της πολυκατοικίας): Ρύζι μπονέτ, Φασόλια μέτρια, Πέννες (όχι σπαγγέτι), Κριθαράκι μέτριο, Ελαιόλαδο, Πελτές ντομάτας, Ντομάτα κονκασέ.

〉〉 Επίσης, κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, προσπαθούμε μαζί με το φαγητό να μοιραζόμαστε με τον κόσμο γιορτινά γλυκά.

Για να καλυφθούν οι διανομές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απαιτούνται γύρω στα 4.500 τεμάχια από τα οποία μεγάλο μέρος έχουμε καλύψει ήδη εμείς.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας συμπεριλάβουμε σε αυτήν την προσπάθεια, ώστε να πνίξουμε όλοι μαζί την πόλη στο σιρόπι και την άχνη ζάχαρη.

Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, βασιλόπιτες ή οτιδήποτε άλλο θέλετε είναι όλα ευπρόσδεκτα τις παρακάτω μέρες και ώρες:
– Σάββατο 16/12 & Κυριακή 17/12 από τις 12.00 μέχρι τις 19.00
– Παρασκευή 22/12 από τις 18.00 μέχρι τις 21.00
– Σάββατο 23/12 & Κυριακή 24/12 από τις 12.00 μέχρι τις 19.00
– Παρασκευή 29/12 από τις 18.00 μέχρι τις 21.00
– Σάββατο 30/12 & Κυριακή 31/12 από τις 12.00 μέχρι τις 19.00
στο Στέκι μας στην Αριστείδου 121 στην Καλλιθέα!

Οτιδήποτε από τα παραπάνω είναι σούπερ σημαντικό για να συνεχίσουμε.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε και σας ευχαριστούμε που με τη στήριξή σας μας επιτρέπετε να κάνουμε όσα κάνουμε.

Θα σας ξαναενοχλήσουμε πάρα πολύ σύντομα ζητώντας νέες χάρες.

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =