Πανελλαδική συνάντηση για την ενέργεια 18-19/01 (κείμενα – πρόγραμμα εργασιών)

0

Το ιστολόγιο της πρωτοβουλίας χρησιμεύει ως χώρος διαλόγου και προετοιμασίας της πανελλαδικής συνάντησης συλλογικοτήτων για ζητήματα ενέργειας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το διήμερο 18-19 Γενάρη 2020: https://meeting4energy.blogspot.com/

Συλλογικά κείμενα: https://meeting4energy-dialog.blogspot.com/2019/11/blog-post_4.html

Προσωπικά κείμενα: https://meeting4energy-dialog.blogspot.com/2019/11/blog-post_65.html

Αρθρογραφία-τεκμηρίωση: https://meeting4energy-dialog.blogspot.com/2019/11/blog-post_76.html

Η πανελλαδική συνάντηση-συνέλευση συλλογικοτήτων για την ενέργεια θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18-19/1/2020, στην Αθήνα, στον χώρο της Νομικής σχολής (πίσω από το κτήριο της Ακαδημίας Αθηνών) και, πιο συγκεκριμένα, στο αμφιθέατρο 1, με είσοδο από την οδό Μασσαλίας και το αίθριο της σχολής (παρατίθεται σχετικός χάρτης πρόσβασης).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:

Σάββατο 18/1/2020 (από τις 12 το μεσημέρι, μέχρι τις 6 το απόγευμα)

Θα υπάρξει μια σύντομη εισαγωγική παρέμβαση, από μέρους της οργανωτικής επιτροπής και των συλλογικοτήτων που ανέλαβαν την πρωτοβουλία της συνάντησης.

Όλος ο υπόλοιπος χρόνος θα αφιερωθεί στις τοποθετήσεις και στον διάλογο, σε δύο φάσεις:

  • στην πρώτη, θα παρουσιαστούν οι συλλογικές επεξεργασίες των σχημάτων και των φορέων, που δραστηριοποιούνται κινηματικά για τα ζητήματα της ενέργειας ή έχουν έμμεση εμπλοκή με αυτά.
  • στη δεύτερη, θα γίνουν προσωπικές τοποθετήσεις και παρεμβάσεις άλλων φορέων και συλλογικοτήτων.

Κυριακή 19/1/2020 (από τις 10 το πρωί, μέχρι τις 3 το μεσημέρι)

Η δεύτερη μέρα της συνάντησης θα αφιερωθεί στην κωδικοποίηση της συζήτησης της πρώτης μέρας, στην προσπάθεια διατύπωσης συμπερασμάτων (όπου αυτό είναι δυνατόν), στη διερεύνηση της αναγκαιότητας δημιουργίας μιας «δικτύωσης» ή ανάληψης άλλων κοινών δράσεων και στην έκδοση μιας πρώτης ανακοίνωσης για τα αποτελέσματα της συνάντησης.

Για να είναι -όσο περισσότερο γίνεται- παραγωγική η συνάντηση, επαναλαμβάνουμε τη σημασία που έχει η παρουσίαση συλλογικών επεξεργασιών και, μάλιστα, σε γραπτή ή ηλεκτρονική μορφή, κάτι που αφορά και τις προσωπικές τοποθετήσεις.

Πρόθεση των διοργανωτών είναι να διασφαλιστεί, στη συνέχεια, η ελεύθερη πρόσβαση στα υλικά της συνάντησης, με σκοπό να ανατροφοδοτηθεί ο διάλογος και η αναζήτηση του κοινού τόπου στις, κατά τόπους, συνελεύσεις και δημόσιες συζητήσεις.

mail επικοινωνίας: meeting4energy@gmail.com

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 8 =