Δεύτερος μήνας πολέμου | Εκπομπή Αυτολεξεί (audio)

2

Δεύτερος μήνας πολέμου. Εκπομπή Αυτολεξεί στο ραδιόφωνο του The Press Project. Το ηχητικό της ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΣ του 2022, χωρίς κανένα ψέμα, όπως λένε και οι επαγγελματίες πολιτικοί.

Ο Νίκος Ιωάννου συζητά με τους συντάκτες του πολιτικού περιοδικού Yavor Tarinski και Αλέξανδρο Σχισμένο, για την γεωπολιτική που αντικαθιστά την πολιτική, για την αδυναμία της οικονομίας να ρυθμίζει τα πράγματα, για την επικινδυνότητα του αισθήματος αδικίας που διακατέχει το ρωσικό πολιτικό κατεστημένο αλλά και την επικινδυνότητα γενικώς του αισθήματος αδικίας των “μεγάλων πατρίδων”, για τον τσάρο πασών των Ρωσιών και για τον πόλεμο κατά των αμάχων.

Τι είναι αυτό που υπερασπίζονται οι τοπικές κοινωνίες της Ουκρανίας και τι προκάλεσε το τεράστιο παγκόσμιο κύμα αλληλεγγύης; Ποιοι είναι οι νεοναζί της μιας και ποιοι της άλλης πλευράς; Τι συμβαίνει με τις παντοειδείς φασιστικές ομάδες των πρώην κομμουνιστικών χωρών; Τι έχει στο μυαλό του ο Πούτιν; Βρισκόμαστε πραγματικά υπό πυρηνική απειλή; Πολλές απαντήσεις αλλά και αναπάντητα ερωτήματα σε μια προσπάθεια διαύγασης των σκοτεινών πλευρών της ρωσικής εισβολής και των απανταχού θλιβερών υπερασπιστών της.

Συζήτηση2 Σχόλια

  1. Σύντομα θα ανακοινώσουμε τη μετάδοση νέων εκπομπών μας! Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή η ευθεία αντιπαράθεση εντυπώσεων με το συγκεκριμένο διαδικτυακό μέσο – παρότι η αναμεταξύ μας διάσταση θέσεων και απόψεων έχει γίνει ήδη φανερή. Αναμένετε σύντομα νέα μας!

  2. Παναγιώτης Κορδονίκος

    Η πολύ καλή εκπομπή σας στο press project μεταδίδεται ακόμη; Εάν σταμάτησε, γιατί δεν βγάζετε μια ανακοίνωση εξήγηση για αυτό;

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − eleven =